TITAN Machinery

najnovije

REZERVNI DELOVI - ULJA I MAZIVA

DOKAZANI EKSPERTI - PERFORMANSE I OKRUŽENJE

PETRONAS / AKCELA - ULJA I MAZIVA

Petronas / Akcela ulja i maziva su proizvodi napravljeni da zadovolje sve zahteve neophodne za besprekoran rad motora te omogućavaju maksimalni životni veka svake mašine.


AKCELA NO. 1 MOTORNO ULJE

Motorno ulje za dizel motore sa turbokompresorom za poljoprivrednu mehanizaciju.

Broj 1 motorno ulje je vrhunsko motorno ulje visokih performsnsi, posebno dizajnirano i testirano kako bi se osigurala maksimalna zaštita, performansa i produženi životni vek motora. Namenjeno je teškim uslovima rada uz visoke temperature prilikom obavljanja svih poljoprivrednih aktivnosti.

Pruža vrhunsku zaštitu od trošenja i korozije. Pomaže u održavanju motora iznimno čistim, smanjuje naslage i omogućava kontrolu pojave čađi. Odlično se pokazuje i na izuzetno niskim temperaturama.

Opsežno je testirano i odobreno od strane CNH za pružanje izvrsnih performansi u teškim uslovima rada diesel motora.


AKCELA HY-TRAN HIDRAULIČKO/TRANSMISIONO ULJE

Multifunkcionalno mazivo sa jedinstvenom formulacijom specijalno razvijeno za menjače,hidraulične sisteme I kočnice za Case Ih mašine. Ono što čini jedinstvenim ovo ulje je to što sadrži poseban paket aditiva P.

Ovo ulje odlikuje visoka stabilnost i viskoznost na svim radnim temperaturama i stabilnost oksidacije u teškim radnim uslovima.Obezbeđuje zaštitu od habanja i korozije celih komponenti transmisije i produžava vek trajanja mašine.

titan-machinery great-plains kverneland vigolo afs case-ih petronas